Viral Video ‘Salah Parking’, Neeta Buat Lap0ran P0lis Selepas Lelaki Berkeras Tak Nak Padam

Penyanyi serta pengacara, Neeta Manishaa atau lebih dikenali sebagai Neeta Manis telah tampil membuat lap0ran p0lis bersama syarikat rakamannya mengenai sebuah video yang dipercayai telah menj@tuhkan m@ruahnya sebagai perempuan.

Menerusi video yang telah dimuat naik oleh seorang lelaki di akaun tiktoknya beserta kapsyen ‘salah parking’, lelaki berkenaan did@kwa menunjukkan rakaman Neeta sedang membetulkan pakaiannya ketika program All Together Now Malaysia pada Ahad lalu.

Menurut Neeta, lelaki tersebut merupakan seorang pengamal media dan mempunyai jawatan yang tinggi di sebuah industri media yang dikenali dan dia tidak menyangka bahawa seorang wartawan serta seorang bapa yang mempunyai keluarga memuat naik video berkenaan tanpa memikirkan m@ruah seseorang.

Ada video saya ‘SALAH PARKING’ di TikTok. Hanya seseorang yang mempunyai kehidupan low life je akan buat video macam tu.

Dia mempunyai isteri dan anak kenapa dia memuat naik video macam ni.

Sehingga sekarang niat atau tujuan memuat naik video berkenaan masih belum dikenal pasti kerana mereka g@gal menghubungi lelaki itu dan masih tiada sebarang maklum balas daripada pihak lelaki terbabit.

Video itu amat mem@lukan dan menyentuh sens!tiviti serta m@ruah Neeta sebagai wanita.

Jelasnya lagi, indivdu terbabit dikatakan masih belum memadam video berkenaan walaupun sudah tular di media sosial mengenai dirinya dan seolah-olah dia tidak mengambil peduli.

Walau bagaimanapun, tujuan Neeta membuat lap0ran p0lis merupakan atas des@kan pihak pengurusan dan sebenarnya dia sendiri tidak mahu memperbesarkan hal ini. Kesemua kes@lahan berkenaan akan tertakhluk di bawah Akta 588 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*