Isteri Buat Mvncung 1tik Netizan Cakap T4k L4wa.” Aliff Satar Tak Pvas H4ti

Allah berfirman dalam Surah at-Tiin, ayat 4 bermaksud: “Sesungguhnya benar Kami ciptakan manusia dengan bentuk yang sebaik-baiknya.”

Allah SWT turut memuliakan manusia seperti firman-Nya dalam Surah al-Isra’, ayat 70 yang bermaksud: “Dan sesungguhnya Kami muliakan anak cucu Adam dan Kami membawa mereka ke daratan dan lautan dan Kami beri mereka rezeki daripada yang baik-baik dan Kami lebihkan mereka atas kebanyakan daripada siapa saja yang Kami ciptakan dengan kelebihan yang sempurna.”

Baru-baru ini, perkongsian pelakon dan penyanyi Alif Satar menjadi perhatian ramai apabila memuat naik foto bersama isterinya, Shadila Halid. Alif berkata tona kulitnya hampir sama cerah dengan isterinya gara-gara sudah lama tidak melakukan aktiviti sukan di luar rumah.

Ramai yang memuji pasangan tersebut mempunyai wajah yang hampir sama serta suka melihat pasangan tersebut yang sentiasa romantis meskipun sudah mempunyai tiga orang cahaya mata.

Namun, muncul seorang netizen ini meninggalkan komen kurang enak yang menegur wajah isterinya kerana melakukan aksi muncung ‘duck face’.

Komen wanita itu mendapat reaksi daripada Alif yang tampil membalas serta meminta individu berkenaan supaya jangan bersikap biadab.

Malah, rata-rata netizen yang lain turut menegur wanita berkenaan jika tiada perkara baik untuk perkatakan lebih baik jangan meninggalkan sebarang komen.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*