“Semangat Dalam Diri Dia Sangat Kvat..” -Ibu T!ri Arwh Luah Sesuatu Bila Genap 30 hari. Rupanya Arwh..

Siti Fatimah Suberi iaitu Ibu t!ri Allahyarhamah Siti Sarah memuatnaik video dengan kapsyen meluahkan ker!nduan terhadap penyanyi berkenaan selepas genap 30 hari pemerg!annya.

Apa yang mendapat perhatian netizen adalah gelagatnya yang sentiasa happy serta dapat dilihat juga tasbih digital yang sentiasa dibawa bersama.

Di komen semua dilihat seb@k dengan perkongsian berkenaan dan mendoakan beliau ditempatkan dikalangan hamba yang beriman.

Dalam kapsyennya dia memuatnaik satu foto arwh katanya,

“masa ni tak siIap prgnant dalam 4 atau 5 bulan. Walau diri sendiri pun dah ta l@rat nak belajar. Kelas dari pagi hingga lewat malam”

“Tapi semangat yang ada dalam diri dia tu sangat sangat kuat. Dan oragnya sangat menjaga adab dengan guru”.

“Dan masa ni dialah yang bersemangat sangat sangat ajak masuk kelas untuk mencari ilmu perniagaan”

“Alhamdulillah dengan ilmu ini saya akan gunakan untuk terus melangkah lebih jauh” luahan ibu t!ri arwh.

Lihat video

Hasrat arwh untuk berehat 

Ibu tiri kepada penyanyi Allahyarham Siti Sarah, Siti Fatimah Suberi mended@hkan bahawa Siti Sarah pernah menyatakan hasratnya untuk berehat pada bulan Ogos dan tidak menyangka perkara itu benar-benar terjadi apabila penyanyi itu ‘berehat’ buat selama-lamanya.

Ujar wanita berusia 34 tahun yang yang mesra disapa Makde, arwah memberitahu perkara tersebut kepadanya sekitar Mei lalu apabila menyatakan hasrat mencari wajah baharu kempen promosi tiga produk keluarannya kerana ingin berehat pada bulan Ogos.

“Arwah Siti Sarah bercadang untuk berehat pada bulan Ogos. Perkara ini juga disedari oleh kakitangan syarikat.

“Tak sangka rupa-rupanya ‘rehat’ yang dimaksudkan itu membawa maksud arwh akan pergi men!nggaIkan kita semua buat selama-lamanya,” kata Fatimah

Antara komen komen netizen

” semua mesti rindukn sarah termasuk sy. Berserinya kulit dan muka sarah Digital tasbih warna merah tu mcm sy punya n sy ada bnyk gak. Al fatihah buat sarah”

Dalam vdeo diatas arwah sentiasa memakai cincin zikir dan Alhamdulillah jiwanya sentiasa ingat Allah SWT dan ini mungkin sal@h satu sebab ingatan rindu

semua orang pada arwh.

Senyuman berseri seri moga amalan nya diangkat oleh Allah SWT.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: MR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*