Sempat Beritahu Dah Lengkap 2 Dos Vaks1n, Ini Pesanan Terakhir Arwh Wani Buat Netizen

Vir4l di media sosial hari ini mengenai pemerg1an seorang wanita yang dikenali sebagai Wani Comel. Wani telah menghembvskan nafas terakhirnya pada pukvl 9.00 malam semalam, akibat jangk1tan c0v1d-19.

Menerusi pemerhatian pihak OhBulan! Wani dipercayai sudah menerima dua dos vaks1n pada 22 Julai dan 12 Ogos yang lalu di Movenpick Hotel And Convention Centre KLIA.

Alhamdulillah, saya dah lengkap 2 dos vaksin.ย Yang mana belum vaksin, pergilah. Sekurangnya kita jaga diri kita.

Di Instagram, arw4h Wani sempat memuat naik foto sijil digital vaks1n yang diterimanya di aplikasi MySejahtera. Menerusi posting terakhir tersebut, arw4h meluahkan rasa syukur kerana sudah menerima dua d0s vaks1n. Tambah arw4h Wani, setiap individu perlu menjaga diri sendiri tatkala bilangan k3s c0v1d-19 di Malaysia semakin meningkat.

Terdahulu, Wani memaklumkan berita sed1h mengenai pemerg1an abang kandungnya, Allahy4rham Mohd Saidan Ibrahim yang disahkan men1nggal dunia pada 24 Julai lalu disebabkan ser4ngan jantvng. Kami daripada pihak OhBulan! ingin mengucapkan aalam takziah buat keluarga Allahy4rhamah Nurul Airawani Nazira dan Allahy4rhamah Putri Nur Rabiatul Nabibah. Semoga r0h mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman. Al-Fatihah.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: Wani Comel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*