‘Minta M@af Semua..’BeIum Smpai 2 Jam Updte Status, lsteri MninggaI Dunla Slpas Ditldurkan.

Semakin hari makin banyak berita insan2 tersayang prgi mninggaIkan kita kerana pndemik C0VlD 19 ini. Terbaharu seperti apa yang dikongsikan oleh Kamadila, dia baru sahaja kehiIangan sepupu yang s.arat hamil 8 bulan disebabkan p0sitif C0VlD 19.

Allahuakbar, Sesungguhnya Allah menyayangimu ida, Setelah tahu dirinya posltif C0VlD 19, dktor terpksa keluarkan b4yi yang berada dalam kndungannya. Arwh yang sedang s.arat hamiI 8 bulan terpksa mngeIuarkan bay1 yang berada dalam kndungannya demi mnyeIamatkan bay1 tersebut.

Alhamdulillah, baby seIamat dikeluarkan pada awal ogos yang lalu. Akan tetapi arwh masih perlu bergntung pada bntuan mes1n 0ksigen berikutan pa.ru2nya tldak k.uat tnpa bntuan msin 0ksigen.

Hari bergnti hari, paras bacaan 0ksigen nya semakin tvrun. Hingga saat hari ini lebih kurang jam 10 lbih pagi dktor terpksa tldurkan arwh kerana keadaan nya semakin mer0sot. Arwh smpat memua.tnaik status di whatsapp mem0hon ma.af pada semua yang mengenalinya.

Dia juga smpat membuat pnggilan ‘video call’ dengan keluarga atas bntuan dktor sebelum ditldurkan. Namun tak smpai 2jam ditldurkan, ibu arwh memaklumkan bahawa arwh sudah mninggaI dunia.

Arwh Nursuhada prgi mninggaIkan suami dan tiga orang anak yang masih kecil termasuk seorang baby yang baru dilahirkan yang kini berada di dalam NlCU untuk pema.ntaun pihak hspital.

Arwh disifatkan seorang ibu dan sahabat yang sangat baik dan rajin. Rata rata kenalan arwh sangat terke.jut dengan pmerg1an arwh. KehiIangan suhada dit4ngisi ramai.

semoga suami dan 3 orang anaknya k.uat dan tbah atas kehiIangan orang yang tersayang. Al fatihah.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: Dbongkar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*