“Akak!! Ya Allah Kak Time PKP Ni Boring Dah Makan Makanan Makan Bedak Pulak” -Berang@n Menyanyi Sampai Bedak Tertumpah

Bila dalam keadaan PKP kini, ramai yang banyak menghabiskan masa di rumah kerana gusar akan penul4ran wab4k Cov1d-19. Manakan tidak penul4ran v1rus ini boleh mer4gut ny4wa dan mudah dij4ngkiti.

Disebabkan itu ada yang mula mencari hiburan sendiri di rumah. Lihat sahaja di sosial media pelbagai video menarik dan ‘g1la-g1la’ yang dikongsikan bagi mengisi masa lapang.

Malah baru-baru ini satu video seorang gadis berangan menyanyi telah menjadi perhatian ramai. Dalam rakaman itu gadis tersebut sedang asyik berangan menyanyi secara miming sambil memegang botol bedak yang dijadikan mikrofon. Sedang asyik menyanyi, tanpa disedari botol bedak tersebut tidak ditutup dan telah tumpah ke mukanya.

Belum apa-apa dah tersedak dengan bedak sebab ia masuk ke dalam mulut! Berikut adalah rakaman gadis berangan menyanyi sampai bedak jadi mikrofon tertumpah dalam mulut yang dikongsikan oleh seorang pengguna Tiktok:

Perkongsian rakaman tersebut telah meraih lebih 400 ribu tontonan dan 68 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan ins1den ini dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen seperti berikut:

“Perfect time bedak tu keluar haha”

“Akak!! Ya Allah kak time PKP ni boring dah makan makanan makan bedak pulak”

“Hahahaha tak leh stop ketawa wei btw so cute”

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: syeranzm via MM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*