“Hahaha Lawak G!la” -L!pas Terbang Masa Tengah Live Memasak

Kemunculan serangga bersayap yang menjadi ‘musuh’ ramai kerana geli dengannya ini menjadi suasana huru-hara seketika. Lipas adalah salah satu serangga perosak yang mana kehadirannya boleh buatkan ramai terjerit!

Sama seperti situasi yang dialami oleh pasangan selebriti Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam ini. Dalam rakaman yang dikongsikan kelihatan mereka berdua sedang membuat live di dapur. Namun sedang mereka berada di dapur itu tiba-tiba seekor lipas terbang memasuki ruang rumah pasangan selebriti ini.

Memang riuhlah dibuatnya! Umum sedia tahu bagaimana keadaan bila tiba-tiba nampak l1pas terbang bukan? Berlari dan menjeritlah Syatilla Melvin masuk ke dalam rumah. Berikut adalah rakaman l1pas terbang masa tengah live memasak yang dikongsikan oleh Syatilla Melvin ini:

Apa yang lebih mencuri perhatian adalah lagak tenang Shaheizy Sam dan anak mereka yang memanjat masuk ke dalam sinki. Memang huru-hara betul! Perkongsian rakaman ini meraih lebih 500 ribu tontonan dan 100 ribu likes. Rata-rata warganet dan rakan selebriti terhibur menyaksikan rakaman lipas terbang masa tengah live memasak ini. Berikut antara reaksi yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Hahaha abang sam pon”

“Hahaha lawak la yang Syeriv tu awat nak dok dalam singki ka”

“Laki saya kalau nampak lipas mesti dia cakap kejap lagi dia terbang dia ingat cantik macam rama-rama ke”

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: MM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*