Hari ke-3 Baru Dapat Dakap Anak, Ardell Aryana Mvntah Dan Pengsn Banyak Turun Drah

Sesungguhnya besar peng0rbanan seorang ibu melahirkan anak. Dua hari yang lepas pelakon Ardell Aryana, selamat melahirkan anak pertama selepas hampir 16 jam menahan s4kit.
Berita gembira dimaklumkan menerusi IG suaminya, yang juga pelakon, Nadzmi Adhwa. Bagaimanapun, pasangan itu masih belum lagi mendedahkan jantina dan wajah bayi mereka.

Lepas 3 hari baru dapat dakap anak

Namun, dalam perkembangan terbaru, di dalam IG bayi mereka, iaitu @babyadhwardell yang dikelolakan oleh pasangan itu, telah memuat naik video memaparkan keadaan terkini Ardell selepas bersalin.

Menerusi kapsyen, selepas tiga hari melahirkan, barulah Ardell berpeluang mendakap bayinya, kerana keadaan kesihatan agak terjej4s sejurus bersalin kerana mengalami turun d4rah yang banyak, sehingga mntah dan pengsn.

IG bayi pasangan itu kini sudah mencecah sebanyak 47.8 ribu pengikut, rata-ratanya mendoakan agar Ardell dan bayi berada dalam keadaan sihat.

Sumber:babyadhwardell

Terdahulu: Setelah mengambil keputusan untuk berkahwin pada tahun lalu, keluarga pasangan selebriti terkenal Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa kini semakin bahagia dengan kehadiran seorang cahaya mata sulung mereka.
Tahniah diucapkan, selepas Nadzmi Adhwa menerusi Instagram berkongsikan keadaan isteri yang sudah sampai masa untuk melahirkan cahaya mata mereka.Akhirnya pelakon ini berkongsi keadaan terbaru isterinya dengan memberitahu bahawa Ardell Aryana selamat melahirkan anak mereka secara normal.

Berkongsikan sekeping foto dia bersama anak, Nadzmi turut berkongsikan perasaan yang dialaminya sejak semalam selain meluahkan rasa syukur dengan kurniaan anak buatnya.
“Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih keluarga kami yang tak tido tak lekang dengan mendoakan kami. Terima kasih atas doa baik-baik dari kalian semua.

“Isteri saya telah selamat melahirkan baby secara normal pada hari Jumaat yang mulia ini. 5 June 2020, pukul 2.2.2.22 s pagi tadi selepas berjuang menahan s4kit lebih 16 jam.

“Tak tahu nak cakap mana perasaan tu. Sedih, sayu, gembira semua bercampur melihat kes4kitan dan perjuangan isteri. Terima kasih Dr…”

Nadzmi berterima kasih dengan doa semua selepas Ardell selamat bersalin.

Perkongsian Ardell selamat bersalin sebentar tadi itu sekali gus membuatkan peminat, followers dan rakan selebriti turut tumpang gembira dan mendoakan yang baik-baik keluarga pasangan selebriti ini.

Semalam pula, selain Nadzmi Adhwa menerima kehadiran baru dalam keluarganya, penyanyi popular isteri Tomok juga selamat bersalin anak ketiga mereka.

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: Video Viral News

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*