Syatilla Melvin HamiI Kali Keenam – “Baru Nak Pakai IUD…Doakan Kandvngan Kekal Sehingga 9 Bulan…”

Pelakon Syatilla Melvin berkongsi berita keham11annya yang ke enam di laman sosial Instagram (IG) sebentar tadi.

Selain mengucapkan rasa syukur dengan rezeki diberikan itu, Syatilla turut memohon orang ramai mendoakan agar kandvngannya kali ini bert4han sehingga 9 bulan.

Bagaimanapun Syatilla sempat berseloroh apabila memberitahu dia tidak sempat untuk memasang alat perancang keluarga IUCD. (IUCD adalah salah satu cara yang amat berkesan dalam menceg4h keh4milan).

“Kali ke 6…Syukur Alhamdulillah…Baru plan nak pakai iud tau tak!! Rezeki allah nak bagi…Hari-hari duk mintak Allah murah rezeki, murah sungguh-sungguh Allah bagi.

“Doakan kandungan bertahan sampai cukup 9 bulan,” tulisnya di ruangan kapsyen yang disertai tanda pagar #lakirajin

Sementara itu pengikut dan rakan artis mula membanj1iri ruangan komen dengan ucapan tahniah dan mendoakan agar impian Syatilla dan Shaheizy Sam memiliki anak ketiga terlaksana.

Syatilla sebelum ini pernah beberapa kali mengalami kegvguran, namun reda impian untuk memiliki cahaya mata ketiga belum tercapai.

Pelakon tinggi lampai itu mendirikan rumah tangga dengan pelakon Shaheizy Sam pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy, 4, dan Sarima Samheizy yang kini berusia setahun.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*