[Video]Tlong Kuaat Syang, Ank2 Tnggu..” -lsteri Tpksa Di ‘tldurkan’ KmbaIi,Suami M0hon Doa Ramai.

`Seremban : Seorang ibu yang pernah tuIar bertrung nywa di lCU selepas disahkan Posltif C0VlD19 tpksa ditldurkan buat kaIi yang ke- 2.

Puan Fazz Lyana tpksa ditldurkan kembali kerana paras 0ksigennya yang makin mer0sot selepas dikhbarkan telah se.dar pada 10 Ogos 2021 yang lalu.

Berita sdih itu dik0ngsi oleh saudara dan kenalan rapat beliau. SebeIum ini nsib Puan Fazz Lyana sama seperti arwh Siti Sarah mereka didu.ga disaat mengndungkan anak mereka.

Rata rata kenalan dan saudara beliau m0hon d0a ramai agar diberikan ksmbuhan buat Puan Fazz Lyana kerana anak-anaknya sudah mer1ndui ibunya.

Berita terdahulu, adik ipar beliau ada meIuahkan rasa sdih mengenai status kakak iparnya Puan Fazz yang bertrung nywa di dalam lCU.

Assalamualaikum minta toIong kepada semua, Mari kita sama sama d0akan Kakak ipar saya.

Dia sekarang sedang bertrung nywa dan masih beIum sedarkan diri selepas ditldurkan 4hari Iepas.

Berharap agar d0a kalian semua di an.gkat oleh Allah dan dimakbuIkan, Semoga kakak se.dar dan sihat seperti sediakala Insyaallah amin.

Kakak terpksa bersaIin bby Pra ma.tang 35 minggu, Bby sekarang masih di NlCU dan keadaan bby Alhamdulillah sihat semangat dan sangat comel Iuahnya.

Video:

Mari la kawan kawan d0akan utk Kakak ipar saya.. Terima kasih semua – Nor Shahirah Shahid.

Apa yang menlmpa Puan Fazz juga mendapat perhatian insan insan yang mengenali dirinya dan suami.

Tak thu nak cakap dari malam tadi hati ni rasa sbak saklt semua ada, Ya Allah perkenankanlah d0a kami, Bagi keaja1ban untuk Kakak ipar saya terus berjua.ng.

Kau permudahkan lah urusan beliau, Kami masih menanti berita gembira dari dktor, minta semua toIong doakan kak ipar saya ku.at, Beliau masih kr1tikal meIawan untuk mendapat 0ksigen dengan stabiI kata Nurafyfah Yacob.

Ya Allah.. sorang lagi wanita hebat tengah berju.ang, sama ke.s sarah jugak, dia Sedang bertrung nywa, Ya Allah, Korang toIong d0akan Isteri En Syafiq, Puan Fazz Lyana supaya kembali smbuh sihat semula.

Bngun Fazz Lyana, Ku.atkan semangat Demi anak anak Demi suami, Demi keluarga, Ya Allah de.ngarlah rlntihan kami ya Allah, Berikanlah kesmbuhan kepadanya – Wiwin Kesuma.

Be.ratnya du.gaan En Syafiq apa yang menlmpa isteri tersayang situasi ini lah yang Shuib rasa sehinggal lah isterinya prgi dijmput IIahi awal pagi semalam, sama sama kita doakan En Syafiq ku.at.

Semoga isterinya terus k.uat dan diberikan kesmbuhan.Syafakillah.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: MT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*