Lelaki Cuba Rasa Per!t Ber4nak, Baru Sekej@p Dah Ser!k

Mereka yang bergelar wanita merupakan manusia yang paling kuat dalam dunia ini kerana mampu menahan sakit dan per1tnya beranak. Tiada lelaki yang tahu akan sakit dan per1tnya dan mengeluarkan satu nyawa. Namun dengan adanya teknologi terbaru kini, telah wujudnya satu alat merupakan simulator tentang sakitnya melahirkan seorang bayi.

Mencuba alat ini, sepasang suami isteri youtuber Muhsin Yusni. Videonya telah dimuat naik semula di laman TikTok sehingga menjadi tular.

Melihatkan Muhsin yang menjer!t meraung kerana mengalami rasa sak!t yang sama dengan wanita yang melahirkan anak. Itu baru sekejap sedangkan realitinya ada yang mengalami kontrasi sehinga berjam-jam lamanya.

Namun isterinya hanya gelak sahaja melihat keadaan yang menghiburkan itu. Baru suami tahu macam mana perasaan isteri meneran, sakit dia macam mana. Jadi hargailah peng0rbanan seorang yang bergelar wanita dan ibu.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang turut terhibur dengan keadaan itu dan juga turut meninggalkan komen masing-masing.

Video penuh boleh tonton di Youtube Muhsin Yusni

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: Youtube Muhsin Yusni via MV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*