Bantuan Persekolahan RM500 1 Keluarga. Rugi Lepaskan Peluang Ni

Perbelanjaan sekolah anak kita hari ini bukannya murah. Namun sebagai ibu bapa seboleh-bolehnya kita nak bagi kesempurnaan pada anak.

Disebabkan ini juga ada sesetengah ibu bapa rasa sedikit terbeban. Sekiranya kita bergaji besar tiada masalah tetapi bagi yang bersederhana dan anak ramai sedikit terasa.

Mungkin ini juga berita baik untuk golongan berpendapatan B40 apabila anda boleh memohon bantuan kewangan daripada YAPIEM sehingga maksimum RM500 bagi satu keluarga yang layak.

Apa tunggu lagi, cubalah memohon dan jika memang rezeki anda layak dapatlah menampung pembiayaan sekolah anak. Nak tahu apa menarik mengenai bantuan ini saudara Mohd Fariz ada kongsikannya.

BANTUAN PENDIDIKAN!!! CEPAT SHARE! NANTI PRINT DAN MOHON!

Bantuan Persekolahan YAPEIM untuk keluarga B40 pelajar sekolah menengah dan rendah. Maksima bantuan RM500 satu keluarga. Isi borang ini, hantar ke Pejabat Ar-Rahnu YAPEIM berhampiran, hebahkan kt group lain yang tak tahu maklumat tu.

Senarai Semak Dokumen Sokongan

NOTA:
Bagi yang ada masalah untuk print borang ini cuba dapatkan borang dekat cawangan YAPIEM berdekatan ye.. Isi maklumat dan hantar ke YAPIEM berdekatan.

Sementara itu, menurut seorang ibu Puan Noor Haslina Hassan, dia juga telah pergi ke Pejabat Ar-Rahnu YAPEIM mengambil borang tersebut.

Ambo g ambil doh borang bantuan pendidikan anok…photostat pon boleh jugok….moga2 ada rezeki anak…amiinnn…

ini komen netizen

Bantuan Persekolahan YAPEIM untuk keluarga B40 pelajar sekolah menengah dan rendah. Maksima bantuan RM500 satu keluarga. Isi borang ini, hantar ke Pejabat Ar-Rahnu YAPEIM berhampiran. Borang maklumat mesti lengkap.

baca lagi lebih lengkap kat sini  Noor Haslina Hassan

Sumber: Mohd Fariz &

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*